Shkoni te informacioni i produktit
1 nga 5

Faniseshop

Dritë diellore me sensor lëvizjeje

Dritë diellore me sensor lëvizjeje

Çmimi normal €16,80 EUR
Çmimi normal €28,00 EUR Çmimi me zbritje €16,80 EUR
Zbritje E shitur
Taksa është e përfshirë.

Drita Diellore 2 në 1 dhe Kamera Dummy Sigurie.

Mbajeni pronën e shtëpisë tuaj të sigurt dhe larg ndërhyrësve.

Me 77 LED të shndritshëm, me lëvizje të aktivizuar, dizajn elegant me profil të ulët.

Kamera realiste e rreme e sigurisë.

Drita diellore LED 2 në 1 me panel 3,7 V dhe dizajn realist të kamerës së sigurisë që do të pengojë ndërhyrës në shtëpinë tuaj.

Me 77 LED të shndritshëm që ofrojnë ndriçim të fuqishëm dhe një sensor lëvizjeje.

Sensori i integruar i lëvizjes PIR: Drita ndizet automatikisht kur zbulohet lëvizja brenda 10 ft – 30 ft dhe fiket pas 30 sekondash. Gama e ndriçimit: 120 gradë.

Me një krah të rregullueshëm për të rregulluar pikën e ndriçimit që dëshironi. Ideale për të ndriçuar praktikisht dhe ekonomikisht oborre, kopshte, tarraca, garazhe dhe çdo lloj hapësire të jashtme që merr rrezet e diellit.

Me 3 funksione kryesore:

  • -Modaliteti i dritës së ulët gjatë natës dhe aktivizimi automatik i dritës së lartë kur zbulohet lëvizja.
  • -Modaliteti i fikjes së dritës gjatë natës dhe drita e fortë ndizet kur zbulohet lëvizja
  • -Funksion i fuqishëm ndriçimi që mbetet i ndezur përgjithmonë.

Bateri e fuqishme 2600 mAh që mund të sigurojë deri në 10 orë autonomi.

Karikimi diellor ofron mundësinë e instalimit me valë pa kabllo të panevojshme.

I papërshkueshëm nga uji i nivelit IP66, rezistent ndaj shiut dhe kushteve të vështira të motit.

**Rekomandohet vendosja në një vend që merr rrezet e forta të diellit. Vendosja në një vend me hije do të ndikojë shumë në funksionimin dhe performancën.

Shikoni të gjitha detajet